dijous, 10 d’octubre del 2013

Ja som Tortugues!

Després de tot l'estiu preparant-nos ja ha arribat el dia: Som Tortugues!!! El temps passa volant i encara que sembli que va ser ahir, ja fa més d'un mes que ha començat el curs. Els nens i nenes de la classe de les Tortugues venim més contents a l'escola i ja gairebé ningú s'emociona en el moment d'acomiadar-se dels pares i mares abans d'entrar a la classe.
Els primers dies ens van servir per conèixer els companys i companyes, a la senyoreta Estrella, la nostra tutora i a les especialistes d'anglès, psicomotricitat i música les senyoretes Mª Ángeles i Núria. Tambè per a conèixer alguns indrets de l'escola com el pati, lavabos, la classe i les seves normes de funcionament. Ara ja portem uns dies treballant de valent, estem coneixent el color groc, el número 1 , la nostra inicial i els canvis que la tardor ens portarà. Hem punxat i resseguit una línia, hem modelat plastilina i hem escoltat com l'Estrella ens llegeix el conte de la Caputxeta vermella i ens canta cançons de tots aquests conceptes treballats.
I per últim avançar-vos que la següent entrada serà per presentar-vos a un personatge entranyable del qual ben segur que heu sentit parlar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada