dimarts, 20 de juny del 2017

Molta sort Ratolins!

Fa poc temps que donava la benvinguda a la nostra escola a 25 tortuguetes que començaven una nova etapa a la seva temprana vida.


Fa poc temps que els plors i les angoixes donaven pas als primers aprenentatges: penso preparo mostro, la nostra inicial, la castanyera... poc temps després vetits de gris i vermell vam ballar allò de: "Nuestra canción de Navidad" que, per ser la nostra primera gran actuació i tenir 3 anys, no va estar gens malament.
Fa poc temps que va aparèixer el nostre nom i les primeres paraules escrites, fins i tot va arribar una carta a casa feta per aquelles tortuguetes. Poc després carnaval, granja, primavera, colònies... i poc després final de curs. A les tortuguetes els van sortir bigotis i es van convertir en uns ratolins molt grans!
Fa poc temps que els ratolins van fer coses molt interessants i altres poc interessants però necessàries per a crèixer i entendre el món. Van ballar la cançó de Megan al Nadal, van fer fang i terrissa, van poder disfraçar-se al carnaval d'allò que més els va agradar, van fer llistes, compres, excursions...
I ara els han sortit taquetes i s'han convertit en unes boniques granotes.

Moltes gràcies Ángel, Alba, Martina, Amanda, Jean-Marc, Daniela, Guillem, Hèctor, Héctor, Sheila, Biel, Martina, Albert, Uriel, Ruth, Ana, Martina, Cesc, Jennifer, Leire, Axel, Leire, Adrián, Aarón i Ferran. Gràcies per aprendre tant, per ensenyar-me tant, pels somriures, pels bons dies, pels "t'estimos" i pels petons, gràcies pel camí conjunt.




D'aquell primer dia, fa poc temps, aprofiteu i gaudiu molt de la vida.
Us trobaré a faltar!
Estrella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada