dimecres, 15 de juny del 2022

Molta sort!

Aquí s'acaben els 2 cursos més difícils de la meva carrera i de la carrera de tothom.
El món ens havia preparat una prova que no ha estat fàcil solventar i encara hi ha molta gent lluitant perquè tinguem la tan ansiada normalitat. Però no contàvem amb que estàven ells i elles per posar-nos'ho fàcil, per ajudar-nos a recòrrer aquests 2 anys i per treure`ns un somriure quan més ho necessitàvem.
Allà estàven els vostres fills i filles, amb les seves mascaretes, els seus límits als patis, sense sortir del seu grup bombolla, als confinaments, als PCR... I allà estàveu les famílies adaptant-vos als diferents horaris, portes, seguint les normes amb responsabilitat fent que, tot i que hem tingut algun confinament, hem aguantat prou bé si ens comparem amb altres col.lectius de l'estil.
Moltes gràcies a tots i a totes. Torno a dir que tinc la millor feina del món i els vostres fills i filles han estat partíceps d'ella. Han estat partíceps en el pitjor moment de la millor manera.
Al video us he fet un recull de diferents imatges d'aquest temps, des d'aquells primers dies d'incertesa i desconeixement fins a aquests últims de comiat i estima. Pel camí jocs, aprenentatges, somriures, llàgrimes però sobretot vida.
Un record molt entranyable als que ja no hi son, aquest video també l'he fet pensant en ells/es.


Moltes gràcies famílies!
Moltíssimes gràcies Ratolins/es!

Estrella





4 comentaris:

  1. Oooooh! Que bonito Estrella ❤
    Muchísimas gracias a ti! Has sido la reina del cuento para nuestros príncipes!
    Gracias a ti por ponerlo tan fácil, por cuidar de ellos! De una situación difícil, nos dejas muí Buenos recuerdos !
    TE ECHAREMOS MUCHO DE MENOS 😔😘

    ResponElimina
  2. Qué bonito Estrella!!!!! Qué llorera!! 😍😍😍Eres una crack, en una situación como la que vivimos y has estado siempre a la altura y más allá. Los niños de la clase te adoran, pero es que los padres también. De corazón gracias por ser tan buena profesora con nuestros ratolins, y por haberles enseñado y querido tanto. Te vamos a echar mucho de menos!! 😘😘🥰

    ResponElimina
  3. ohhh nos as hecho llorar !!! Gracias a ti por estos dos años sabiendo controlar la situación en todo momento pese a las dificultades de la pandemia...
    Dos años de experiencias únicas e irrepetibles que sin duda nunca olvidaremos , y sí tienes razón que tienes el mejor trabajo del mundo jeje pero nosotros somos afortunados de que nuestros peques tengan una profe como tú!!
    Muchisimas gracias por todo Estrella se acaba esta etapa y comienza una nueva para todos...te vamos a echar mucho de menos ...Gracias también a Ariadna y Mari ángeles entre todos formáis un equipo muy guai!
    BUENAS VACACIONES A TODOS !!

    ResponElimina
  4. 😱😭😭😭Tercera vegada que ploro avui i ens queda acomiadar a 6è aquesta tarda😭.
    Moltíssimes grácies per les vostres paraules, la veritat és que no sé qué dir.
    Moltes grácies!

    ResponElimina