dissabte, 7 de setembre del 2024

Ja som Ratolins i Ratolines!!!

 Bon dia!!!

Ja hi som aquí!!!



Espero que hàgiu pogut descansar i gaudir molt d'aquestes setmanes d'estiu. 

Jo ja porto dies a l'escola preparant el que serà el nou curs dels Ratolins i Ratolines, descansada,  plena d'energia i amb moltes ganes de veure'ls i de començar aquesta nova aventura que ens ofereix la vida cada setembre.

Imagino que vosaltres tambè estareu amb moltes ganes de que comencem. Entre els nens/es hi haurà de tot, però no dubteu que en 2 ó 3 dies tornaran a estar adaptats i adaptades a la rutina i que tornaran a gaudir de tot el que ens ofereix l'entorn escolar. 

Pels primers dies, com ja sabeu del curs passat, paciència i comprensió, a tots ens costa una mica adaptar-nos a horaris, reptes i companys.

I aquí us deixo algunes fotos del que serà la nostra classe aquest curs. A part de l'aula, utilitzarem altres llocs del "cole" aula de psico, patis, aula de racons...



Presents ja, a tot arreu.

Amb 2 espais diferenciats.

Espai de jocs.
 







Un espai d'esbarjo, relax i treball oral i d'experimentació  i un altre més per poder desenvolupar el treball més gràfic.


Espai de treball més gràfic.



Agendes i llibres de mates ja preparats.
Aquest any amb canvis a Entusiasmat, tenim un sol llibre que tornarem al juny i molts més materials d'aula. Inclosa una pissarra transparent per treballar graf i altres tècniques.

Mural de benvinguda!

I el més important de tot! A partir de dilluns serem un Ratolí més. Hem de donar la benvinguda al Lucas, que espero gaudeixi tant com gaudim nosaltres. Estarem per tot allò que necessiti, sobretot aquests primers dies. 
Benvingut Lucas!!!

I Benvinguts a tots i totes a aquest nou curs!
Ja som Ratolins!!!
Comencem...

3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Que ganas de empezar de nuevo, nuevos proyectos nuevos retos y mucha ilusión de volver a ver como aprenden y crecen a tu lado estos 🐭 un año más, muchas gracias Estrella.

      Elimina